OPIS APARTMAJA

Apartma 2 je 32 m2 velik apartma. V njem lahko udobno biva 2 do 3 oseb, nahaja se v prvem nastropju hiše Apartmajev Budinek. Celoten apartma je estetsko opremljem z lesenim pohištvom v alpskem stilu. V prehodni sobi se nahaja postelja za eno osebo ter velika omara, kamor lahko pospravite vrhnja oblačila, torbe ter drugo obremo. Iz sobe vstopite v zelo svetel osrednji dnevni prostor, kjer se nahaja kuhinja, jedilnica ter zelo udobna sofa, na kateri boste lahko uživali ob gledanju TV-ja ali poslušanju glasbenega stolpa. Sedežna garnitura se odpre v posteljo za 2 osebi. Sodobna kuhinja je opremljena z vsemi potrebščinami za kuhanje ter s steklokeramično ploščo, hladilnikom, pečico, grelnikom za vodo, toasterjem, paličnim mešalnikom in pomivalnim strojem. Masivna miza za 3 osebe, vam bo omogočala uživanje v vaših najljubših obrokih. Kopalnica je opremljena z WC-jem, umivalnikom, tuš kabino ter sušilcem za lase.

APARTMA 2 VAM NUDI:

Primerno za 2 – 3 osebe

Apartma je namenjen za prijetno bivanje 2 -3 oseb. V apartmaju boste našli posteljo za eno osebo in raztegljivo sofo za 2 osebi.

Brezplačno parkirišče

Vsak apartma ima na voljo eno brezplačno parkirno mesto ob stavbi Apartmajev Budinek

Brezplačna Wi-Fi povezava

Po celotnem objektu Apartmajev Budinek boste lahko koristili brezplačno Wi-Fi povezavo, preko katere boste lahko delili vaša doživetja, videe in fotografije.

Izposoja koles

Kolo vam bo pri raziskovanju okoliških lepot omogočalo še več svobode. Ker vemo, da pripeljati na dopust kolesa za vso družino predstavlja veliko problemov, vam lahko izposodimo naša kolesa

Top lokacija

Apartmaji se nahajajo v samem centru Kranjske Gore

Shramba za smuči, smučarske čevlje in kolesa

You will be able to store your skis, ski boots and bikes in the ski storage room, ski boots and bikes.

Povsem opremljeno

Sodobna kuhinja je opremljena z vso posodo za kuhanje in keramično kuhalno ploščo, hladilnikom, pečico, grelnikom za vodo, opekačem kruha, paličnim mešalnikom in pomivalnim strojem.

Pogoji poslovanja

Če želite izvedeti več glede pogojev poslovanja, bivanja, dodatnih ugodnosti, itd...

IMATE VPRAŠANJE?

Koledar razpoložljivosti, cene in obrazec za rezervacije