Apartmaji Budinek

V SREDIŠČU DOGAJANJA

Apartmaji Budinek z brezplačnim brezžičnim internetom se nahajajo v Kranjski Gori, 2,6 km od sedežnice Podkoren in 3,3 km od sedežnice Velika Dolina. Gostom je na voljo brezplačno parkirišče ob apartmajih. Za vaše udobnejše bivanje vam nudimo uporabo shrambe za smuči in kolesa, izposodimo vam tudi kolesa. Kranjska Gora in njena okolica vam omogočata različne športne aktivnosti – smučanje, pohodništvo, kolesarjenje. Smučišče Kekec se nahaja 400m stran od apartmajev. Apartmaje Budinek smo poimenovali po gospodu Vojtehu Budineku, ki je prvotno živel v tej hiši. Gospod Budinek je legenda Kranjske Gore. Bil je član Mednarodne smučarske zveze, dolga leta pa je bil tudi tehnični delegat FIS. Budinek je bil tudi pobudnik skupne kandidature za kandidaturo olimpijskih iger treh dežel. Tako veličasten, kot je bil on, tako veličastno bo tudi vaše bivanje v naših apartmajih v središču dogajanja. Uživajte v Kranjski Gori!

NAGRADA "GUEST REVIEW 2018 AWARD"

Tudi za leto 2018 nam je Booking.com podelil nagrado »Gues review«. Povprečna ocena gostov je 9,4.

Hvala vsem!

V SREDIŠČU KRANJSKE GORE

Okusno opremljeni apartmaji, ki zadovoljijo vse vaše potrebe

ČUDOVITA OKOLICA & ŠTEVILNE AKTIVNOSTI

In the immediate vicinity of Lake Jasna, Podkorena and Velika Dolina, ideal for cycling, hiking, skiing and more…

NAŠI APARTMAJI

Izberite apartma, ki vam najbolje ustreza

Apartma 1

Za 4 do 6 oseb

Apartma 2

Za 2 do 3 osebe

Apartma 3

Za 4 do 6 oseb

BREZPLAČNI WI-FI

Po celotnem objektu Apartmajev Budinek boste lahko koristili brezplačno Wi-Fi povezavo, preko katere boste lahko delili vaša doživetja, videe in fotografije.

BREZPLAČNO PARKIRIŠČE

Vsak apartma ima na voljo eno brezplačno parkirno mesto ob stavbi Apartmajev Budinek, tako da boste lahko uživali Kranjsko Goro v vseh svojih lepotah, brez da bi vas skrbelo za varnost vašega avtomobila.

TOP LOKACIJA

Apartmaji se nahajajo v samem centru Kranjske Gore samo nekaj korakov stran od kavarne Sport Point, kjer boste lahko uživali v odlični jutranji kavi in še toplih rogljičkih. V spodnji etaži hiše Apartmajev Budinek boste vstopili v športno trgovino z najnovejšimi športnimi kolekcijami oblačil in športne opreme Sport Point shop.

IZPOSOJA KOLES

Kolo vam bo pri raziskovanju okoliških lepot omogočalo še več svobode. Ker vemo, da pripeljati na dopust kolesa za vso družino predstavlja veliko problemov, vam lahko izposodimo naša kolesa.

TRGOVINA IN KAVARNA SPORT POINT

Apartmaji se nahajajo v samem centru Kranjske Gore samo nekaj korakov stran od kavarne Sport Point, kjer boste lahko uživali v odlični jutranji kavi in še toplih rogljičkih. V spodnji etaži hiše Apartmajev Budinek boste vstopili v športno trgovino z najnovejšimi športnimi kolekcijami oblačil in športne opreme Sport Point.

SPORT POINT SHOP

Najnovejše kolekcije športnih oblačil in opreme

KAVARNA SPORT POINT

Uživaj v odlični kavici in sveže pečenem rogljičku

NISTE ŠE PREPRIČANI?

Preverite kaj vam ponuja Kranjska Gora:

Preveri razpoložljivost in rezerviraj izbrani apartma že danes

IMATE VPRAŠANJE?