OPIS APARTMAJA

Apartma 1 je velik 52 m2. V njem lahko udobno biva 4 do 5 oseb, nahaja se v prvem nastropju hiše Apartmajev Budinek. Celoten apartma je estetsko opremljem z lesenim pohištvom v alpskem stilu. Na hodniku v apartmaju lahko odložite vaša vrhnja oblačila, torbe ter drugo opremo. Iz hodnika vstopite v zelo svetel osrednji dnevni prostor, kjer se nahaja kuhinja, jedilnica ter zelo udobna sofa, na kateri boste lahko uživali ob gledanju TV-ja ali poslušanju glasbenega stolpa. Po potrebi se sedežna garnitura odpre v posteljo za 1 osebo. V dnevnem prostoru je še pograd za dve osebi. Sodobna kuhinja je opremljena z vsemi potrebščinami za kuhanjte ter s steklokeramično ploščo, hladilnikom, pečico, grelnikom za vodo, toasterjem, kavnim aparatom Dolce gusto, paličnim mešalnikom in pomivalnim strojem. Prostorna masivna miza za 6 ljudi, vam bo omogočala uživanje v vaših najljubših obrokih. V ločeni spalnici se nahaja zakonska postelja. Kopalnica je opremljena z WC-jem, umivalnikom, tuš kabino ter sušilcem za lase.

APARTMA 1 VAM NUDI:

Primerno za 4 – 5 oseb

Apartma je primeren za 4 – 5 oseb. V apartmaju se nahaja zakonska postelja, pograd za dve osebi in raztegljiva sofa za 1 osebo.

Brezplačno parkirišče

Vsak apartma ima na voljo eno brezplačno parkirno mesto ob stavbi Apartmejev Budinek. Parkirno mesto je potrebno predhodno rezervirati.

Brezplačna Wi-Fi povezava

Po celotnem objektu Apartmajev Budinek boste lahko korisitli brezplačno Wi-Fi povezavo, preko katere boste lahko delili vaša doživetja, videe in fotografije.

Izposoja koles

Kolo vam bo pri raziskovanju okoliških lepot omogočalo še več svobode. Ker vemo, da pripeljati na dopust kolesa za vso družino predstavlja veliko problemov, vam lahko izposodimo naša elektirčna kolesa.

Top lokacija

Apartmaji se nahajajo v centru Kranjske Gore.

Shramba za smuči, smučarske čevlje in kolesa

Smuči, smučarske čevlje in kolesa boste lahko shranili v shrambo za smuči smuči, smučarske čevlje in kolesa.

Povsem opremljeno

Sodobna kuhinja je opremljena z vso posodo za kuhanje in keramično kuhalno ploščo, hladilnikom, pečico, grelnikom za vodo, opekačem kruha, kavnim aparatom Dolce gusto, paličnim mešalnikom in pomivalnim strojem.

Pogoji poslovanja

Če želite izvedeti več glede pogojev poslovanja, bivanja, dodatnih ugodnosti, itd.,.

IMATE VPRAŠANJE?

Koledar razpoložljivosti, cene in obrazec za rezervacijo