Apartmaji Budinek

V SREDIŠČU DOGAJANJA

Apartmaji Budinek z brezplačnim brezžičnim internetom se nahajajo v Kranjski Gori, 2,6 km od sedežnice Podkoren in 3,3 km od sedežnice Velika Dolina. Gostom je na voljo brezplačno parkirišče ob apartmajih. Za vaše udobnejše bivanje vam nudimo uporabo shrambe za smuči in kolesa, izposodimo vam tudi kolesa. Kranjska Gora in njena okolica vam omogočata različne športne aktivnosti – smučanje, pohodništvo, kolesarjenje. Smučišče Kekec se nahaja 400m stran od apartmajev. Apartmaje Budinek smo poimenovali po gospodu Vojtehu Budineku, ki je prvotno živel v tej hiši. Gospod Budinek je legenda Kranjske Gore. Bil je član Mednarodne smučarske zveze, dolga leta pa je bil tudi tehnični delegat FIS. Budinek je bil tudi pobudnik skupne kandidature za kandidaturo olimpijskih iger treh dežel. Tako veličasten, kot je bil on, tako veličastno bo tudi vaše bivanje v naših apartmajih v središču dogajanja. Uživajte v Kranjski Gori!

NAGRADA "GUEST REVIEW 2023 AWARD"

Tudi za leto 2023 nam je Booking.com podelil nagrado »Guest review«. Povprečna ocena gostov je 9,4.

Hvala vsem!!!

NAGRADA "KAYAK TRAWEL AWARDS 2023"

Apartmaji Budinek so prejeli priznanje na Kayak Travel  Awards 2023. Nagrada temelji na ocenah naših gostov, za kar se jim posebej zahvaljujemo. #KayakTravelAwards

V SREDIŠČU KRANJSKE GORE

Okusno opremljeni apartmaji, ki zadovoljijo vse vaše potrebe

ČUDOVITA OKOLICA & ŠTEVILNE AKTIVNOSTI

V bližini Jezera Jasna, Podkorena in Velike Doline, idealno za kolesarjenje, pohodništvo, smučanje in še kaj

 

NAŠI APARTMAJI

Izberite apartma, ki vam najbolje ustreza

Apartma 1

Za 4 do 5 oseb

Apartma 2

Za 2 do 3 osebe

Apartma 3

Za 4 do 5 oseb

BREZPLAČNI WI-FI

Po celotnem objektu Apartmajev Budinek boste lahko koristili brezplačno Wi-Fi povezavo, preko katere boste lahko delili vaša doživetja, videe in fotografije.

BREZPLAČNO PARKIRIŠČE

Vsak apartma ima na voljo eno brezplačno parkirno mesto ob stavbi Apartmajev Budinek, tako da boste lahko uživali Kranjsko Goro v vseh svojih lepotah, brez da bi vas skrbelo za varnost vašega avtomobila. Parkirno mesto je potrebno predhodno rezervirati.

TOP LOKACIJA

Apartmaji se nahajajo v samem centru Kranjske Gore. V spodnji etaži hiše Apartmajev Budinek boste vstopili v športno trgovino z najnovejšimi športnimi kolekcijami oblačil in športne opreme Sport Point.

IZPOSOJA KOLES

Kolo vam bo pri raziskovanju okoliških lepot omogočalo še več svobode. Ker vemo, da pripeljati na dopust kolesa za vso družino predstavlja veliko problemov, vam lahko izposodimo naša električna gorska kolesa.

TRGOVINA SPORT POINT

Apartmaji se nahajajo v samem centru Kranjske Gore. V spodnji etaži hiše Apartmajev Budinek boste vstopili v športno trgovino z najnovejšimi športnimi kolekcijami oblačil in športne opreme Sport Point.

TRGOVINA SPORT POINT

Najnovejše kolekcije športnih oblačil in opreme

NISTE ŠE PREPRIČANI?

Preverite kaj vam ponuja Kranjska Gora:

Preveri razpoložljivost in rezerviraj izbrani apartma že danes

IMATE VPRAŠANJE?