Apartma 3

Opis apartmaja

Apartma 1 je velik 52 m2. V njem lahko udobno biva 4 do 6 oseb, nahaja se v prvem nadstropju hiše apartmajev  Budinek. Celoten apartma je estetsko opremljen z lesenim pohištvom v alpskem stilu.

Na hodniku v apartmaju lahko odložite vaša vrhnja oblačila, torbe ter drugo opremo. Iz hodnika vstopite v zelo svetel osrednji dnevni prostor, kjer se nahajajo kuhinja, jedilnica ter zelo udobna zofa, na kateri boste lahko uživali ob gledanju TV-ja ali poslušanju glasbenega stolpa. Po potrebi se sedežna garnitura raztegne v posteljo za 2 osebi. V dnevnem prostoru je še pograd za dve osebi.

Sodobna kuhinja je opremljena z vsemi potrebščinami za kuhanje ter s steklokeramično ploščo, hladilnikom, pečico, grelnikom za vodo, opekačem kruha, paličnim mešalnikom in pomivalnim strojem. Prostorna masivna miza za 6 ljudi vam bo omogočala uživanje v vaših najljubših obrokih.

V ločeni spalnici je zakonska postelja.

Kopalnica je opremljena z WC-jem, umivalnikom, tuš kabino in sušilcem za lase.

 

Apartment features

Primerno za 4 – 6 oseb

Apartma je primeren za 4 – 6 oseb. V apartmaju se nahaja zakonska postelja, pograd za dve osebi in raztegljiva sofa za 2 osebi.

 

Brezplačna Wi-Fi povezava

Po celotnem objektu Apartmajev Budinek boste lahko korisitli brezplačno Wi-Fi povezavo, preko katere boste lahko delili vaša doživetja, videe in fotografije.

Top lokacija

Apartmaji se nahajajo v centru Kranjske Gore.

Brezplačno parkirišče

Vsak apartma ima na voljo eno brezplačno parkirno mesto ob stavbi Apartmejev Budinek, tako da boste lahko uživali Kranjsko Goro v vseh svojih lepotah, brez da bi vas skrbelo za varnost vašega avtomobila.

Izposoja koles

Kolo vam bo pri raziskovanju okoliških lepot omogočalo še več svobode. Ker vemo, da pripeljati na dopust kolesa za vso družino predstavlja veliko problemov, vam lahko izposodimo naša kolesa.

Shramba za smuči, smučarske čevlje in kolesa

Smuči, smučarske čevlje in kolesa boste lahko shranili v shrambo za smuči smuči, smučarske čevlje in kolesa.

 

Smučanje, kolesarjenje, pohodništvo

Ne glede na to, kdaj obiščete Kranjsko Goro, bo vedno kaj za početi.

Sobe za nekadilce

Kajenje v notranjih prostroih ni dovoljeno.

Pogoji poslovanja

Če želite izvedeti več glede pogojev poslovanja, bivanja, dodatnih ugodnosti, itd., kliknite na Izvedi več

Preveri razpoložljivost in rezerviraj izbrani apartma že danes
Preveri razpoložljivost in rezerviraj!