Apartma 2

Opis apartmaja

Apartma 2 je 32 m2 velik apartma. V njem lahko udobno biva 2 do 3 oseb, nahaja se v prvem nadstropju hiše apartmajev  Budinek. Celoten apartma je estetsko opremljen z lesenim pohištvom v alpskem stilu.

V prehodni sobi se nahaja postelja za eno osebo ter velika omara, kamor lahko pospravite vrhnja oblačila, torbe ter drugo opremo. Iz sobe vstopite v zelo svetel osrednji dnevni prostor, kjer se nahajajo kuhinja, jedilnica ter zelo udobna zofa, na kateri boste lahko uživali ob gledanju TV-ja ali poslušanju glasbenega stolpa. Sedežna garnitura se raztegne v posteljo za 2 osebi.

Sodobna kuhinja je opremljena z vsemi potrebščinami za kuhanje ter s steklokeramično ploščo, hladilnikom, pečico, grelnikom za vodo, opekačem kruha, paličnim mešalnikom in pomivalnim strojem. Masivna miza za 3 osebe vam bo omogočala uživanje v vaših najljubših obrokih.

Kopalnica je opremljena z WC-jem, umivalnikom, tuš kabino in sušilcem za lase.

 

Apartmaji Budinek

 

Apartment features

Primerno za 2 – 3 osebe

Apartma je namenjen za prijetno bivanje 2 -3 oseb. V apartmaju boste našli posteljo za eno osebo in raztegljivo sofo za 2 osebi.

Brezplačna Wi-Fi povezava

Po celotnem objektu Apartmajev Budinek boste lahko korisitli brezplačno Wi-Fi povezavo, preko katere boste lahko delili vaša doživetja, videe in fotografije.

Top lokacija

Apartmaji se nahajajo v centru Kranjske Gore.

Brezplačno parkirišče

Vsak apartma ima na voljo eno brezplačno parkirno mesto ob stavbi Apartmejev Budinek, tako da boste lahko uživali Kranjsko Goro v vseh svojih lepotah, brez da bi vas skrbelo za varnost vašega avtomobila.

Izposoja koles

Kolo vam bo pri raziskovanju okoliških lepot omogočalo še več svobode. Ker vemo, da pripeljati na dopust kolesa za vso družino predstavlja veliko problemov, vam lahko izposodimo naša kolesa.

Shramba za smuči, smučarske čevlje in kolesa

Smuči, smučarske čevlje in kolesa boste lahko shranili v shrambo za smuči smuči, smučarske čevlje in kolesa.

 

Smučanje, kolesarjenje, pohodništvo

Ne glede na to, kdaj obiščete Kranjsko Goro, bo vedno kaj za početi.

Sobe za nekadilce

Kajenje v notranjih prostroih ni dovoljeno.

Pogoji poslovanja

Če želite izvedeti več glede pogojev poslovanja, bivanja, dodatnih ugodnosti, itd., kliknite na Izvedi več

Preveri razpoložljivost in rezerviraj izbrani apartma že danes
Preveri razpoložljivost in rezerviraj!